Merhaba valilikten izin almaniz gerekmekte
tüm belgelerinizle kaymakamlıktan yardım kampanyası için belge alabilirsiniz. bunlar olmadan burada yardım toplamak yasak.
hocam hangi sehirde yasiyorsaniz o valilikten izin almaniz gerek yoksa sıkıntılı bir iş
Bu gibi durumlarda Valilik izni gerekiyor.
Bu tarz kampanyaları vicdanı destek olarak ne kadar takdir etsemde doğru bulmuyorum. Mesela örnek olarak yüzlerce sma hastası çocuk için bağış toplanıyor. Ama hiç kimse çıkıpta çocuklarda bu tarz hastalıklar yaşanmasının %80 sebebinin akraba evliliği olduğunu insanlara anlatmaya çalışan bir kampanya yapmıyor. Mesela bir çocuk doğmadan önce bir çok sakatlık durumu 1 aşı ile engellenebiliyor. Kimse bunlar insanlara anlata bir kampanya içine girmiyor. Kimi için dini inancı engel, kimi için töresi engel vs.
İnsanlara faydalı olmak istiyorsanız sorunlara odaklanın. Sonuçları değiştirmek sorunu çözmekten daha zordur.
keşke sizin gibi insanların sayısı artsaydı şu an valla başka yerdeydik
Son sorum şudur ben yardım amaçlı domainimi adsense onaylı web sitelerimi satmak istesem yardıma gideceğini belirttirsem bu sorun olur mu aile 18 den sonra müsait olacağını söyledi valiye girebilmek için