Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bı çok farklı bir kafa ya yeni doğmuş çocuklarına da aşı yaptırmayıp bakın bişey olmadı diyenler var bu olmayacağı anlamına mı geliyor kendinizi üstün ırk süper zeka olarak falan mı algılıyorsunuz anlamıyorum ki neyse ilerde aşı olmayanlar olarak bir devlet kurar yaşarsınız zira biz aşı olanlar ölüp gideceğimiz için polemik yaratabileceğiniz bir ortamda olmaz oh misss..
Aşı konusu gündeme gelince aşı olan arkadaşlar da okuduğunu anlamama sorunu oluşuyor.
Ben hah gördünüz mü yarın öleceksiniz demiyorum. Yan etkileri, olası riskleri araştırılmamış bir aşıyı şakır şukur 3'er 5'er vurdular millete diyorum. Niye öleceğiniz kanısına kapılıyorsunuz? Niye kendinize düşman görüyorsunuz?
Bunların sorgulanması gerekmiyor mu?
İnsanlar boşa vurulduysa hadi?
Aşı olmasa belki daha kısa süre de atlatacaktık virüsü? Nereden biliyorsunuz?
Ben aşı oldum. Tamam o zaman mutlaka bu aşıyı savunayım diye düşünüyorsunuz.
İlerleyen dönemlerde aynı epilepsi hastalarında yaptıkları sahteciliği burada da yaptıkları ortaya çıksa misal aynı mı düşüneceksiniz?

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
okul zoruyla maalesef bizlerde aşıyı yaptık yoksa hergün test vermem gerekecekti ...
Sorsan özgürlük var , aşı olan kişi zaten kendisini koruma altına almış oluyor aşı olmayanları dahil zorladılar bu işte ... aşı olduktan sonra arada kalbime ağrı giriyor kim verecek hesabını hiçkimse
Ben o sene bu yüzden okula gitmedim.