Konu
İpucu
Google News bitti diyenlere hitaben 😋
11-10-2022, 19:28:38
Gelistirici
En iyisi sanırım
Vakit bulamadığım için deneme imkanım olmamıştı öncesinde gecikme için kusura bakmayın
Google News içeriklerinin news.google.com'a yansımadığını belirten arkadaşlar olmuş, hali hazırda olanların silindiğini vs. görenler olmuş.
Google, News platformu üzerinde yeniliklere gittiği için bir süreliğine aksaklık olmuş olabilir ancak şu anda hemen hemen hepsi sorunsuz çalışmakta ancak halen devam ettiğini düşünüyorsanız size birkaç çözüm üreteceğim ve yanlış algıları düzelteceğim.
1- Sadece haber siteleri News kullanabilir ❌
Güncellemeler sonrasında haber sitesi olmayan sitelerin Google News'te içeriklerinin gözükmeyeceğine dair söylemlere hitaben tek bir fotoğraf bırakıyorum cevap niteliğine.
2- Google News'ten hit çekilemeyecek ❌
Bu durum aslında değişmedi eğer ki Webtekno, Onedio gibi otoriter siteler değilseniz insanların yada news.google.com'un anasayfasında kendinizi görmeyi beklemeyin
3- İçerikler artık indexlenmiyor ❌
Bu yüzden bu içeriği geciktirdim ve doğrulamak adına yeni bir içerik yükledim siteme yaklaşık 15-20 dakika içerisinde sorunsuz bir şekilde indexlendi.
Google News kaydının da amacı index sorunu olan sitelerin hızlı bir şekilde index almasını sağlamak olduğu için aslında herhangi bir sorunumuz yok totalde.
✔️ Eğer ki sorun yaşıyorsanız ✔️
1- Google News'i yeni sürüme alın
Bu butona tıklamak şart mı bilmiyorum ancak tıkladıktan sonra panelim değişti.
Before:
After:
https://news.google.com/publications...=TR&ceid=TR:tr
2- Yayın ayarlarınıza girip içerik ekle kısmından eklediğiniz Feed bölümünü yenileyin. Düzelmezse silip baştan ekleyebilirsiniz.
Bunlar haricinde Feed'i eklememeniz halinde yansımaması ve benzeri sorunlarınız olabilir bunlar konumuz değil ben hali hazırda onayı almış arkadaşlara hitaben kısa ve hızlı bir bilgilendirme yazısı yazdım.
Eğer ki onay almak isterseniz:
https://www.r10.net/freelancer/30813...-128293-a.html
Kısa özet geçmek gerekirse:
Google News'te herhangi bir sorun bulunmuyor aynı şekilde devam edebilirsiniz. ✔️✔️✔️