KayipKuzu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bu başlık hem bana hem de benzer paket değiştireceklere destek olması amaçlı yorumlarınızı rica ediyorum.

Mevcutta TTNET'in 35 mbps internetini 100 TL gibi bir rakama kullanıyorum ve bu ay sonunda taahhüdüm sona eriyor. Şimdilik şirketim ödüyor internet faturamı ama daha sonra ödememe ihtimaline istinaden uygun ve hızlı bir paket almak istiyorum. Maltepe gibi bir bölgede olduğum için hemen her alt yapı var binada, en az 24 mbps olacak şekilde modem de eski olduğu için ek modem kiralama veya satın alma gibi bir özellikte istiyorum.

Bulduğum en makul kampanyalar aşağıdaki gibi;

Turksat Kablonet - 25 mbps - 160 TL 24 ay taahhütlü
Turknet - 100 mbps -140 veya 170 TL - neye göre değişiyor bilmiyorum.

Varsa önerdiğiniz bir internet veya bunu yapsan daha mı iyi olur acaba dediğiniz bir şey tavsiyelerinize açığım.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhabalar,
Hocam ben yıllardır Turk Telekom kullanıyordum en sonunda yıldım artık TurkNet'e geçtim taahhütsüz şekilde kullanıyorsun.
Binandaki kablolama ne düzeyde o kadar yüksek interneti yalın yada gigabit fiber neyse artık alabiliyorsun.
Ayrıca referans ile arkadaş getirdiğin zaman her iki kişiden de 1 fatura tutarı düşüyorlar gayet iyi.
Ben fiber modem karşı dairede hemde turk Telekomun modemi arada Xiaomi router var ona rağmen wifi de 60 Mbps alıyorum