ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok kaliteli bir yatırım. yaklaşık 10.000 euro yatırıp 500 euro aylık kazanç fantazi. Türkiye'de şu anda 500 euro kira getirebilecek evler 5 milyon tl ye satılıyor. Bu ev değil biliyorum ama çok büyük bir aksaklık olmazsa yatırım kendini 1.5 yılda çıkartır ve üzerine düşülürse 1 yılda da çıkartılabilir. gelir reklam ve zamanla artarsa ayda 1000 euro getirecek hale gelebilir.
Finansal durumum şu anda uygun değil ama alıcı için mutlaka değerlendirilmesi gereken bir fırsat.
Sonuç olarak yorum dışında bir de soru soracağım. Genel olarak bu tür bir toplu alıp yapıp hesabımıza attığımızda yıllarca hiç dokunmasak da gelen güncelleme uyum sorunu vs gibi durumlarla bir süre sonra ciddi bir emek verme veya teknik bilgi sahibi olma zorunluluğu var mıdır? Rutin yapılması gereken kontrol ya da geliştirmeler var mıdır?
Yorumun için teşekkürler hocam.
Sorularına gelirsek google bazen politika değişiklikleri ve güncellemeler yapıyor, oyunları bu güncelleme ve değişikliklere uyumlu hale getirmek gerekiyor, bunlarda çok uzun süren işler değil genelde en fazla 1 gününüzü alacak işler oluyor(bazen sadece 1-2 dk) ki bunlarada çok bir bilgi gerekmiyor. Teknik kısmından kastınız yazılım tarafı ise kendimde yazılım bilmediğim için yazılımsal taraflarda ben de destek alıyorum.

Rutin olarak sadece google'ın yeni politika ve güncellemelerini takip etmek gerekiyor. Zorunlu olarak değiştirmeniz gereken politikalarda direkt console hesabında uyarı olarak verdiği için bununda takibi gayet kolay oluyor.

Bunun dışında takip edecek hiçbir şey yok, eskiden günde 15 defa kaç para kazanmışım acaba diye bakardım fakat artık hevesimizi aldık sanırım ona da bakmıyorum Oyunlar aylardır elimde son 6 ayda toplasanız 3-5 gün anca ilgilenmişimdir.