* Şikayetçi olduğum üye: @guneshost;
* Şikayetçi olma nedenim: Halen iade yapılmadı bekletiyorlar
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/guneshost * Açıklama ve kanıtlarım: PARA İADESİ SAĞLANMIŞTIR KONU KİLİTLENEBİLİR.
Merhabalardan biz güneş hosttan tam 1 ay önce R7 3700x sunucu aldık sadece 8 gün kullanabildik daha sonradan
@guneshost; sunucumuzu kapattı parasını ödememiş sunucu al sat yapıyormuş arkadaş güneşhostun satın aldığı hosting ile iletime geçtik dosyaları silmeyin sunucu bizim içinde önemli verilerimiz var dedik sağ olsunlar dosyaları beklettiler daha sonradan da zaten dosyalarımızı almıştık lakin bu arada halen bize para iadesi yapmadı sunucuyu sadece 8 gün kullanabildik halen bizi oyalıyor bu kişi gerçekten ticaret yapılmayacak birisiymiş kanıtlarım;
Ek olarak birde destek talebini kapatmışlar talebe yanıt veremiyorum 2-3 gün içinde iade yapılacak dendi halen 1 ay geçti iade yapılmadı yazık cidden şimdi de yeni destek talebi açtım
Yeni ticket açtım:
bu arkadaşla ticaret yapılmaz böyle birisinin r10.net gibi bir forumda da yeri olamaz yazıklar olsun böyle bilişim firması açmakta olmaz bir insan bu kadar süre mağdur edilmez