1 ay sonra farkı istemiyoruz hocam daha kargo gelmeden 700 TL olan ürüne 100 TL indirim gelmiş az mı?
Birde şöyle bakın siz 20 bin TL'ye aldığınız bir ürüne 2 gün sonra 5 bin TL indirim gelince, olsun ya bende bu fiyattan almıştım diyebilecek misiniz?
Hala diyorsun ki para benim için verdiğim sözden önemlidir. Ben para için verdiğim sözden attığım imzadan dönerim diyorsun.
Sana basit bir soru sordum. 700 liralık ürün kargo sana teslim edilmedenxam gelseydi 800 lira olsaydı 100 lira fazladan vermeyi kabul edecek miydin?
Sana dol@ndırılma diye verilen geniş hakları karşındakini mağdur etmek için kullanıyorsun.
Ve sana senin sorduğun soruya yanıt vereyim. Bir ürünü 20 bin liraya satın alsam ve ürün ertesi gün daha teslim edilmeden 15 bine düşse aradaki 5 bin lirayı istemem. Hatta ürünün fiyatını tekrar kontrol etmem bile. Şanssızmışım der geçerim. Hatta bundan beterlerine katlandım bir müşterime kontrol etmeden fiyay verdim hemen sipaeiş geçti sonra baktım maliyet yükselmiş 15 bin lira zarar edeceğim. O zarara katlandım. Çümkü ticari ahlak diye bir şey var, sözünün arkasında durmayan adam güvenilir değildir.
O yüzden insanlar benim sözüme güvenirler. Ben koşullar değişti diye sözümden dönmem.