GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asgari ücretle çalışan birisi 48 ay vadeli kredi çekip iphone 8 plus alıyorsa hiç ağlayıp fakiriz demesin bunun gibi düşünün. Paranız yok ama borçla lüks yaşıyosunuz sonra efendim pahalı. Alma kardeşim bütçene göre al, araba illa şart değilse yattığı yerde dünyanın masrafı. Dötüne don alamayan krediyle araba yok efendim 6 seneye bölüyolarmışta bilmeme nekadar faizler düşmüşte böyle olduğu sürece tabi batarsın. Paran yoksa oturacan sandalyende kendini gırtlağa kadar borca sok sonra veryansın. Zaten ülke ülkelikten çıktı insanlarda böyle yapınca hükümetin işine geliyoki adamlar diyo zaten ne krizi kriz yok ekonomi güzelç Kendi şehrimden örnek vereyim, Edirne merkez nüfusu 160bin şehir merkezinde kayıtlı araç 153bin kişi başı 1 araç düşüyor neredeyse sonra neyiz biz fakir Cepte parası olmayan adam gidipte lüks restoranda yemesin kardeşim kredi kartıyla ödüyoruz diyo bunu kim ödüyo sonra embesil herif.... Sen böyle yaşarsan tabi sömürürler, ayağını yorganına göre uzatacan. Ben çok dolmuşum yalnız şunu farkettim bişey yazıp çıkacaktım nerelere geldi

neyse almayın araba boşverin benim gibi yürüyün ya en kötü otobüs kafa rahat 2 TL mis :P
Konuyu baştan sona okudum bu denli içini dolduramayan bir yorum okumadım.

Düşünün şu hayata milyarlarca ihtimal için bir nimet olacak şekilde var olup geliyorsunuz. Tüm dünyanın neredeyse normal olarak kısa sürede aldığı şeylere sen 30 yılda erişemiyorsun ve bir kere geldiğin dünyanın nimetlerinin allahın verdiklerinin farkına varamadan gideceksin. Ettiğin isyana bak. Ne diyeyim ki işte bu fiyatlar bu fikirlerin çoğunluğundan çektiğimiz problemler.