asporkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pleskin günümüzdeki sorun ve sıkıntılarından kurtulmak için panel değiştirmeye karar verdim. Hali hazırdaki düzenimi maalesef fahiş fiyatlardan dolayı alamaz olduk. Bu nedenle alternatif arayışındayım.

Hali hazırda 10 müşteri ve mail hizmeti vermekteyim. Bunu da sunucudan vermekteyim ve mail sıkıntısı kesinlikle hiç yaşamadım.
Müşterilerimi Wisecp Üzerinden yönetiyorum ve bu entegrasyona uyumlu 2 panel gözüme çarptı.

Bunlardan biri Directadmin diğeri ise CWPPRO.

Directadmin fiyaatı diğer panellere göre alınabilir derecede fakat benim sunucu bütçem yıllık bu bedelleri ödemede yetersiz kalacak gibi duruyor. Şuan hali hazırda 10 tane müşterim var zaten ve Yıllık 3 Bin küsur fiyatı çıkıyor.

CWPPRO ise yıllık fiyat konusunda bayağı iyi derecede.
CWPPRO benim işimi görür gibi duruyor. Kurulum vs ciddi zorlanmayacağımı düşünüyorum.

Firmaları taşımadan önce bana 1 aylık sunucu ve CWPPRO lisansı gerekiyor.
Lisansı alıp sunucuda bunu önceden farklı alan adları ile test ederek kabiliyetlerini görmek daha mantıklı olacak.
Sonuçta direk geçiş yapmak pek mantıklı olmayacak.

Bu doğrultuda bana bilgi, yardım, akıl, gibi destek vermek isteyenler varsa lütfen çekinmeden yorumlarını yazmalarını rica ediyorum.

Hayırlı Geceler.
Merhaba asporkan,

CWP Pro için CWP ile iletişime geçip pro sürümü denemek istediğinizi belirtebilirsiniz. CWP nin free sürümü 10 domain / account limitli ancak teknik açıdan özelliklerini gözlemleyip fikir edinme şansınız olur. CWP pro da php selector, domain / account limitinin kaldırılması gibi özelliklere sahip oluyorsunuz.

DirectAdmin ile CWP ise karşılaştırılamaz, şayet DirectAdmin teknik açıdan bir adım öndedir.

İyi çalışmalar.