".com.tr " alan adı açıldığında natro dahil bazı kayıt firmalarından kayıt işlemi sağladım. Natro başlarda bulduğumda domainleri boş gösterdi ve kayıt verdi bu bir çok r10 kullanıcısının başına geldi hadi dedik tamam hata yaptılar mazur görelim. Kayıt işlemleri neredeyse başladığından bugüne 1 ay geçti ve sadece natro 1 domaini kayıt edebildi diğer firmalara nazaran her neyse bunu da sorun etmeyeceğim.

3 gün önce aldığım domaini projelendirmek amacı ile işlemlere başlamak istediğimde ise sahiplik bilgisinin bir başkasına ait olduğunu gördüm ve destek açtım bilin bakalım 1 aydır bende olduğunu düşündüğüm domain için natronun 3 gün sonra anca cevap verebildiği cevabı ne oldu

evet arkadaşlar 1 aydır benim olduğunu düşündüğüm bunun için projeler yaptığım domain, proje başlangıcı verileceği zaman aslında benim olmadığını öğrendim bugünden itibaren tüm verilerimi ve kayıtlı tüm her şeyimi natrodan çekeceğim böyle başarısız bir iş ahlakı olamaz yani olmamalı..

İşin kötü tarafı projelendirme sağlanması için ürün anlaşması yapıldı ve belli bir miktar ödemesi yapıldı ve prototip ürünleri üretmeye başlamışlardı natrodan alacağınız hizmetler için bundan sonra dikkat etmenizi öneririm..

@Natro; başarısızsınız.