Ahmet83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.com domain iyide varmi bosta jenerik .com varsa soyle bir merak ettigimde bu zamana kadar aldigin en iyi jenerik .com domain nedir? Son olarak kaliteli icerik olsun googlede zirvede oldunmu uzanti ne olursa olsun kullanici bir sekilde o siteyi bulur o dediklerinin bir cogusu 1990 lar ile 2000 lerin basinda gecerliydi.
Hocam burada domain ticaretinden bahsediyorum. Jenerik .com boşta bulabilirsiniz diye birşey söylemedim. Fakat zaten bu iş boşta domain arayarak dönmüyor. Günlük 1.000 lerce domain ihaleye sunuluyor oradan jenerik keyword bir çok domain bulabilirsiniz. Uzantıyı konuşuyorsak domainin uzantısının google açısından önemli olduğunu yazmadım. Gidip .org blog açabilirsiniz. Fakat büyük bir marka olup bundan max verimi almak istiyorsanız .com tabiiki önemli. Örnek sigortam .net firması .com uzantısına günlük sizce beleşten ne kadar hit yolluyor? Sadece bu yıl 50.000 dolara yakın ingilizce domain satışı yaptım. Hiç biride jenerik değildi. Hatta 1 hafta önce TeenageModels com domainini 1.500 dolara sattım görsen almazsın. Jenerikte değil. Şimdi 1500 dolar 30 .000 tl gibi bir para yapıyor. Ben gidip 30.000 tlye güzel türkçe bir jenerik alabilirdim. Yada az önce bahsettiğim ,satışını yaptığım domain gibi 250tl den bir çok domain alabilirdim.