kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, önceden bildiğiniz gibi Amazon ürün sizde kalsın parayı iade ediyoruz politikası vardı. Geçenlerde bu politikayı bırakmışlardı.

Bende ürün almıştım 3 4 günde 100 tl indirim gelmiş. Arada ki indirimi iade edin iade için uğraşmayayım sizde kargo vb. ödemeyin boşuna dedim ama nafile.

İnternetten baktığıma göre önceden bunuda yapıyorlarmış ama artık oda bitmiş galiba

Bu yüzden artık Türkiye'de Amazon olmak imkansız. Demekki bu zamana kadar diğer pazaryerlerinin Amazon gibi olamaması onların suçu değilmiş.

Artık insanından mu yokda ekononisinden filan mı bilmiyorum.

Var mı farkın iade alabilceğim bir yönteminiz?
Boşuna uğraşmayalım.
kim bilir neler yaşadı firma ürün sipariş verdim ürün teslim edildi bir kac saat sonra ürün indirime girdi canlı desteğe ulaştım birşey yapamayız dediler tekrar yeniden sipariş verin elinizdekini iade edin dediler. bende öyle yaptım indirimden tekrar aldım elimdekini geri gönderdim aradan bir kac gün gecti aradaki fark tutarında hesabıma hediye ceki tanımlanmıştı piyasası 600 küsür ürün 400 liradan satıştaydı siparişten sonra indirimle 250 ye düştü + sonradan 150 lirada hediye ceki verdi hiç ugraşmadan direk hediye etselerdi daha az zarar ederlerdi diye düşündüm