Bence ilk GBT bakılması lazım
Ne tarz bilgileri lazım, iletişme geçer misin?
Polis sadece gbt yapar zaten hocam onun dışında gitmeden olmaz. Ha bir tanıdık bulursunuz aynı ilçeden. Gider çevresini araştırır sorar nasıldır necidir diye en fazla yapılacak budur.
Tanıdıkla olur veya forumdan o bölgelerde oturan kişiler olursa denk gelirse süper olur. Araştırmak önemli zaten bulunduğu muhitten birini bulsanız kafi hocam az çok ne olduklarını bilirler.
En klasik yöntem : Fake hesap açıp erkeğe sosyal medyadan ulaşıp konuşmayı denemek
İnternetten araştırma olarak önce en aktif olduğu sosyal medyadan başlayıp yavaş yavaş listeyi çıkartabilirsiniz. Atıyorum Instagram'da aktif ise beğenilere bakıp aynı soyadlarından az çok çevresindeki aktif görüştüğü veya görüşmediği akrabaları çıkar. Sonrasında Facebook ve Google'dan devam ederek az çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
benim bir akrabam direkt damada kimliğinin numarası istedi damatta sorun yaratmadan verdi sordurdular vs gbtsine baktırdılar bir sorun çıkmayınca gönlü rahat etti demem o ki ailesini bilemem ama damat için konuluşabilir tabi ki dügün ve anlaşılır bir uslüp ile ama yine de karşı tepkiyi bilemem
damat adayının bulunduğu ilden özel dedektif kiralayabilirsiniz, ancak ücretleri biraz yüksek oluyor.
Biz de aynı dertten muzdariptik ve cocuk gene Giresunluydu. Hocam Giresun da tanıdık yoksa yapilacak hicbir sey yok ama Simdi acikcasi bizim damat inanilmaz temiz cocuk. Aşırı efendi. Kizimizi el ustunde tutuyor. Zaten tertemuz yetistirilmis. Sansliydik.
hiç göndermeyin kızı hocam biz verdik konyaya kültürümüz falan uyuşmadı içki içiyor kavga ediyor eve gelmiyor rezil olduk her sene kardeşim 3 5 ay bizde kalıyor şuan işsiz dünya umrunda değil adamın kültürler uyuşmuyorsa uzak durun derim
Gidip mahallesine sorsanız bile kimse o kişi için kötü demez . Eğer mahalle küçükse cami imamına veyahut muhtara sorabilirsiniz.
10 aylık bir ilişkide pek bi fonsiyonunun olacağını düşünmüyorum. Formaliteden araştır geç. ama bilemem tabi ki . Allah mutlu etsin.
Tüm yorumlar için teşekkür ediyoruz. Büyük ihtimalle gurbete kız vermeyeceğiz. Kardeşim evin en küçüğü evin tek kızı. Gözümüzün önün de olması en doğrusu olacaktır.