Kredi kartı dahil olmak üzere işlemlerde ücret almaması beni cezbeden en önemli nokta. Ama onun dışında Enpara online bankacılığın benim gözümde çıktığı dönemden beri en iyisiydi ta ki son 2 yıla kadar. Spotify, netflix vs. platformlarda %50 indirim kampanyaları bittiğinden beri sadece fatura ödeme, para gönderme gibi işlemlerimi yapıyorum. Ama daha da önemlisi eskiden diğer bankaların ATM'leri ile 2 kere (yanlış hatırlamıyorsam) para çekebiliyordun. Artık öyle bir olay da yok. Banka kartı ile yanlış hatırlamıyorsam 5 işlemden sonra şifreli işlem gerçekleştirmezsen temassız özelliği çalışmıyor. (Yukarıda bahseden arkadaşa teşekkürler, bardağı taşıran son damla Adana'da belediye otobüsüne binip kartı kabul edemeyince utanmam olmuştu.)
Kampanya ve ücretsiz havale/eft'yi de barındırdığı için yaklaşık 1 yıldır cepteteb kullanıyorum. Hatta pek çok alışverişimi faizsiz 3 ay öteleyerek enflasyondan dolayı ortaya çıkan pahalılıktan geç etkilendim. Online aboneliklerimi ise papara ile yönetiyorum.
İşi noktalayacak olursak enpara gerçekten iyi bir bankacılık deneyimi sunar. Müşteri hizmetlerine ulaşırsın. İşlemlerinin %99'unu şube yüzü görmeden halledersin.