İlk önce ben de bujiteri işi yapmaya çalıştım Trendyol üzerinden ama maalesef insanlar öyle fiyata koyuyor ki ancak zarara satmak zorunda kalıyorsunuz düşük bütçeyle maalesef yapılacak bir iş değil çünkü 8 TL'e satan adam ondan kar etmiyor aksine zarar ediyor ama o üründen çok satış yaptığı için diğer ürünleri satmaya başlıyor bu şekilde kazanıyor parasını eğer belirli bir bütçeniz varsa bu şekilde yapabilirsiniz. 2. Hiç satıcısı olmayan ürünler listelemek eğer öyle bir ürün bulursanız istediğiniz karlılıkla satabilirsiniz burada ise pazarlama beceriniz vs devreye giriyor pm yoluyla ulaşırsanız bir tedarikçi önerebilirim tek tük itemlerde rakibi vardı sadece. 3. Trendyol sürekli kampanya pompalıyor o kampanyalara olabildiğince katılmanız lazım listelerini çok güzel trafik getirecektir. 4. Maalesef trend"yolda bazı insanlar mafyatik yani rakibinizle aynı ürünü daha ucuza satarsanız eğer dediğim gibi bir insansa size mesaj atıp "sen yeni dükkansın seni bitiririm" vs şeyler duyacaksınız ona göre girin bu işe. 5. Benim kesin önerim etsy hem daha nezih bir ortam hem de daha yüksek kar oranları.