Yaklaşık 10 gün önce bir kişi domain sattığını söyledi 2 domain 40₺ dedi bende şu an alamayacağımı belki ilerleyen dönemde alabileceğimi belirttim. Ya alın sonra hallederiz gibi bir cümle kurunca iyi tamam dedim 2. Domaini kendi hesabını verdi (hiç bir güvenlik önlemi yok) neyse dedim en meşgul olduğum günlerden biriydi zaten ilgilenemedim bir iki gün sonra bir makale işinden 300₺ ödemem gerekti ve bundan dolayı satıcıya ulaştım durumu anlattım domaini iade etmek istediğimi belirttim kendisi açık arttırmaya koymamı önerdi dedim açık arttırmada daha ucuza giderse dahada borçlanmak istemiyorum dediğimde sıkıntı yok dedi iyi o zaman dedim koydum ilana 70₺ ye satıldı alıcı dediki hesap olarak işime yaramaz sende kalsın iyi dedim.
Domain satıcısına ulaştım dedim hesap olarak domain işime yaramıyor diğer domain için 20₺ nizi vereyim gerek yok dediğimde ikiside sende kalsın dedi teşekkür ettim ve konu kapandı.
Domain satıcısı açık arttırmayı kazanan kişiye yazmış sanırım sen zaten iki domain içinde ücret almışsın diye suçluyor 😅 Hosting süresinin bitmesine az kaldı bu yüzden bir fiyatlara bakayım diye konu açtım bu yüzdende suçlu oldum 😅
Hocam sağolun hocam teşekkürler vs nezaket göstermekten gerçekten sıkıldım. Bana gelip hatalısın şunu düzelt dese zaten bakıcam he belki ben hatalıyımdır ama bunu belirtse keşke. Gün içinde 3 4 saat anca boş vaktim oluyor kafam dolu oluyor illaki suçlu olduğum yer vardır ancak bunu ticaret puanı olarak gönderip beni suçlu göstermesi moralimi bozdu