KuvarsDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet malesef pastanın büyük bir kısmı başkalarına pay edildi. Ancak sürekli ihtiyaç olan bir sektör gibi düşün. Yapılabilecek bazı şeyler var.

İki türlü de ilerlemeni tavsiye ederim.

Gösterilirse gereksiz fiyat teklifi isteyenlerle uğraşmamış olursunuz. Göstermezseniz ilgi düzeyini bilirsiniz.

Her türlü reklam yapılabilir. Deneyip dönüşüme göre ilerlemen gerekli.

İlk başlarda öyle hayaller kurmamanı tavsiye ederim. Kurumsallaşma hedefin varsa bu hedefe ulaştıktan sonra istediğin fiyatı belirtebilirsin.
Merhaba, peki soyle bisey mumkun mu ? kaliteli bi site yaptim wordpress uzerinden ama tasarim yuzde 50 calinti. aslinda tasarim denmez ama minimalist guzel bir tasarim. Projelerde calinti. yani kopyala yapistir.

Simdi site animasyonlu. ve simetriye uygun. Bunun reklamini verip bi kac gercek proje aldiktan sonra artik kendi projelerimi listeyebilirim. daha sonra kaliteli bir tasarimciya parasini verip kendi sitemin tasarimini biraz degistirmesini istiyecem ki sitem calinti durmasin.

daha sonra google a ornegin wordpress agency yazdim asagidaki site cikti. fiyatlandirmalarina bakarsaniz web sitesini en dusuk 2 bin dolara yapiyorlar. bi gidip inceleyin siteyi. bence benim suanki site bunlara 5 ceker hocam. fiyatlarimi biraz daha pahali yapsam sizce satarmi ?
https://wptangerine.com/