Foothill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Sene 2022. Ajans sitesi acmak icin cok mu gec kaldim ?
Evet malesef pastanın büyük bir kısmı başkalarına pay edildi. Ancak sürekli ihtiyaç olan bir sektör gibi düşün. Yapılabilecek bazı şeyler var.

2) Diyelimki ajans sitesi actik. Kendimi wordpress ajans olarak mi yok genel ajans olarak mi tanitsam iyi olur? yani hangi turlu pastadan daha iyi pay alirim ?
İki türlü de ilerlemeni tavsiye ederim.

3) Sitede fiyatlandirma gosterilmeli mi yoksa bize ulasin ve biz daha sonra onlara fiyat gondericez email yoluyla?
Gösterilirse gereksiz fiyat teklifi isteyenlerle uğraşmamış olursunuz. Göstermezseniz ilgi düzeyini bilirsiniz.

4) Eger google dan reklam alsam. ornegin wordpress agency, wordpress development agency ve benzeri kelimelerimi kasayim yoksa digital agency, digital agency near by, design agency, design agency near by, web development agency etc.. ?
Her türlü reklam yapılabilir. Deneyip dönüşüme göre ilerlemen gerekli.

5) fiyatlandirma konusuna gelince. Bazi ajans siteleri web sitesi tasarim icin 30 bin kusur dolar fiyat kesiyorlar. sadece tasarimdan bahsediyorum. bazi ajanslar ise 2500 dolara 5-6 sayfa wordpress site sunuyor. bazisi ise ****** dan 100 dolara yapiyor. Ben 30 bin dolar sadece tasarim icin veren musteriye nasil ulasirim ?
İlk başlarda öyle hayaller kurmamanı tavsiye ederim. Kurumsallaşma hedefin varsa bu hedefe ulaştıktan sonra istediğin fiyatı belirtebilirsin.