ysnozverdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Çalışma alanına metini yaz Rasella fontu uygula harf ve metin aralığı ayarla ve T-E harflerinin çizgilerini uzat =199$" yazmışsınız mesela. Veya Kanva'da gözüm kapalı yaparım demişsiniz. Kanva tasarım programı bile sayılmayabilir... Hazır içerikler vektörler ve elementlerden oluşan. Asıl programları kullanma konusunda sıkıntı yaşayanlar için bir alternatif. Bana göre özgün olmayan işler çıkan basit bir sistem.

Bunlar saydığım şeylerle olur... Herkes bu şekilde fontu yaz metin aralığını ayarla çizgi uzat 200$ kazan mantığıyla yapamaz bu işi. Bunlar bu şekilde olmuyor malesef ki Yaşınız büyük abimsiniz saygısızlık etmek istemem bende ama bu kadar basit anlatılınca zoruma gitti...
Üstad Rasella Kanva da olmayan bir font zaten ek olarak çizgileri de kanva da uzatmazsınız(aslında uzatılır ama onun içinde biraz kanva dan da anlamak lazım tabi) kısacası bu kadar kolay olmasına rağmen bile bilgi ve deneyim istiyor tabiki fakat inanın sade sizin değil benim de zoruma gitti bu kadar basite indirgeyip ve tam olarak anlattığım gibi metini yaz fontu seç aralığı koy 200$ sat şeklinde yapması. Herkes tabiki yapamaz ama ilk görseli de yapmak için allah var şimdi 1-2 hafta ps ai vs kurcalaman yeterli bence ve ciddiyim yıllarını tasarıma vermiş ve hiç bu kadar hızlı ve kolay şekilde 200$ kazanmamış herkesin zoruna gider. Kanva için aynı düşüncede değilim bu arada bence tam olarak bir tasarım aracıdır kendileri zira hazır template leri kullanmak yerine boş bir çalışma sayfası açarsanız tamamen özgün etkili içerikler yapabilirsiniz. İnanın PS de yapacağımız onlarca binlerce şeyi yapıyor ve sürekli güncelleme alıp yenileniyor. Elbette şirketin misyonu PS Aİ vs kafa tutmak değil ama Şahsım olarak 8-9 aydır kanva üzerinden yaptığım çalışmalarla(globalde)çok tatlı kazançlar elde ettim pazarlamasını doğru yapmak önemli. Global sektörde yüzlerce evet Yüzlerce insanın insta profilinde kanva ustası kanva uzmanı kanva exper vsvs yazıyor TR de bile var (Gökhan Hayta vs) bu insanlar bu Kolay ve Etkili tasarımlar ile sektörden koca bir dilim almış durumdalar inanın.

Edit: Konudaki tasarımların sahibi arkadaşın birebir hazır kanva template ile hazırladığı logoları da ekleyeceğim bu arada