Estağfirullah hocam asla kimsenin emeğini basite indirgemek gibi bir niyette değilim. Bu ithafta bir cümlem var ise kaldırabilirim sizi de rahatsız ettiyse özür dilerim. Anlaşılamadım sanırım basite indirgemek değil anlattığım şey kolay ve etkili şekilde içerik çıkarmak ve algıyı bu şekilde oluştırmak ve tabiri caizse vakit-+nakit döngüsünden en yüksek verimi elde etmekten bahediyorum. Logo da bir ağaç gerekiyor ise bunu dallı budaklı yapraklı yapmakta var 4-5 çizgiyle cin ali misali yapmakta var. Elbetteki sizin dediğiniz gibi bu algıyada sahip olmak için ilk başta deneyim şart bu yüzden 2 yıldır tasarım ile haşır neşir olurken hala bir satış konum yok mesela kendimi x kişisiyle kıyaslayamıyorum bu tecrübe ve bilgi birikimi farkından dolayı.
"Çalışma alanına metini yaz Rasella fontu uygula harf ve metin aralığı ayarla ve T-E harflerinin çizgilerini uzat =199$" yazmışsınız mesela. Veya Kanva'da gözüm kapalı yaparım demişsiniz. Kanva tasarım programı bile sayılmayabilir... Hazır içerikler vektörler ve elementlerden oluşan. Asıl programları kullanma konusunda sıkıntı yaşayanlar için bir alternatif. Bana göre özgün olmayan işler çıkan basit bir sistem.
Bunlar saydığım şeylerle olur... Herkes bu şekilde fontu yaz metin aralığını ayarla çizgi uzat 200$ kazan mantığıyla yapamaz bu işi. Bunlar bu şekilde olmuyor malesef ki

Yaşınız büyük abimsiniz saygısızlık etmek istemem bende ama bu kadar basit anlatılınca zoruma gitti...