Merhaba

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu sizinde düşüncelerini merak ettim.

Haklı haksız konusunda iki tarafda kendince haklı.

Savaşın sonu nereye gider bu konuda benim düşüncem.

Rusyanın olmadığı bi dünya diye bir dünya yok. Şu an tüm Avrupa ve ABD silah vererek Ukraynadaki insanları kullanıyor. ABD ve İngiltere çıkarı olmadığı bir işin içinde bulunmaz isterse o insanlık yok olsun sadece izler.

Avrupa ve ABD nin Rusya karşısında Ukraynaya sınırsız silah lojistiği sağlayabilecek durumu varmı o da tartışılır. Yani illa ki bi yerde bitecek o mermi füze vs.

Ukraynanın şu an ki konumu olarak Rusyayı sindirebilecek gücü var mı bence HAYIR nedeni adamlar kendi topraklarımız dediği yerde çatışıyor Rusya direkt adamların başketinde savaşıyor istediği yeri istediği gibi vuruyor ve Rusya orantısız güç yani nükleer silahda şu ana kadar kullanmadı.

Bazı haberlerde görüyorum ''AMA Ukrayna haklı Rusya işgal ediyor vs vs.'' Arkadaşlar bu dünyanın gerçeği bu SAVAŞ var yani olacak birileri bi yerleri alacak. Birileride bi yerleri verecek.

ABD demokrasi getiriyorum diye dümdüz etti IRAK'ı kimse bişey diyemedi.

Benim düşüncem sonuç olarak Ukraynayı batı kullanıyor gibi bu savaşın ibresi hiç dönecek gibi değil Ukrayna tarafına belki bu konuda yanlış düşünüyorum ama düşüncem bu şeklide.

Sizler ne diyorsunuz acaba çok merak ettim.