8 yıl evli kaldım çocuğum olmasi için neler yapmazdım ama olmadı ne diyimki bu habere yazik
Üniversite öğrencisi iken rekreasyon dersleri için bizim gruba çocuk esirgeme ziyareti düşmüştü biz analı babalı şanslı veletlerde bi sürü oyuncak aburcubur vs alıp gitmiştik. Biz girince yurt bi anda bayram yeri tabi masum saf melekler kısa süreliğine de olsa okadar sevindi ki o hediyelere fakat yaşları 3 ile 7 arasındaki o çocuklardan bir tanesi hiçbir oyuncakla oynamıyor hiçbir aburcuburu yemiyor ve kim yaklaşsa omuz silkiyodu. Sessizce sandalyesinde oturmuş dizlerini çenesine destek yapıp kollarını bağlamış arkadaşlarını izliyodu mutsuzluğu besbelliydi 6-7 yaşlarındaydı bende şansımı denemek istedim yanına usulca oturdum önce bi kaç dakka hiç ilgilenmedim(çocuklar ilgilenilmediği zaman dikkat çekmeye çalışır) keza böyle olmadı istifini dahi bozmadı en sonda ben yaptım hamleyi elimdeki oyuncağı gösterdim biraz çocuk edasıyla ‘’şşş adını biliyormusun bunun’’dedim(Minion mu ney animasyon filmiydi sanırım tek gözlü bi peluş). Kafasını dizinden kaldırmadan bana döndü, masmavi gözler bembeyaz bir surat bebeklik halinin tatlılığı, o ilk 2 dişli hallerini falan tahmin ettim sizde tahmin edersiniz. Allahım nasıl kıyabildiler böyle birşeye diye düşündüm Bana baktı ve sessizce cıx dedi ve bakmaya devamm etti. Ben de bilmiyorum zaten çok çirkin deyip peluşu fırlattım. Peki senin adın ne dedim ve şanslıyım ki cevapladı ‘’Eylül’’ dedi. Hımm peki anlamını biliyormusun dedim. Bilmem Eylülde doğmuşum ya onun için dedi. Peki Eylül neden hiçbir oyuncakla oynamadın neden çikolata yemiyorsun ? Bak bu abiler ablalar bugün burda sizinle olmak için çok uğraştı. İstediğin başka birşey varsa onu da alabiliriz. Ne istersen yapabiliriz. Sana herkesten gizlice dondurma almamı istermisin? Dedim heyecanlı ve kısık bi sesle(Yurttaki müdür özellikle rica etti dondurma getirmeyin diye çocukların arasında üşütenler var ve eridiğinde çok kir oluyor dedi) . Eylül sandalyesinden indi ve arkamızdaki cama doğru gitti onu izlediğime bakmak için arkasını bana döndü ve yasak birşeyi gizlice yapıyomuş gibi işaret parmağıyla beni yanına çağırdı.Hızlıca kalktım ve yanına gittim gruptan ayrı nispeten daha sakin olan cam önünde Eylül sadece kendisinin isteyeceği ve bana hayatım boyunca unutamayacağım bir anıyı yaşattı kulağıma doğru sessizce yaklaşıp ‘’Gitmeden önce bizi biraz severmisiniz ? ’’ dedi. !!!! ALINTIDIR!!!!
Allah size işareti vermiş hocam bence önemli olan bu işareti görmektir durumunuzu deneyip denemediğizi vs vs vs diğer şartları bilmem ama nacizane fikrim bunca sene çocuk olmadıysa ve olmuyorsa da sınavınız anasız babasız bir çocuğua yazıldı bence.