@UzmanlarHosting; ile alakalı yaşadığım deneyimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Bundan 8 gün önce yaklaşık 2 yıldır aralıksız çalıştığım hosting firmamın tutarsız ve yetersiz hizmeti için yeni firma arayışına girmiştim (bkz.
8 gün önce açtığım konu)
Sağ olsun birçok kişi
@UzmanlarHosting; i önerdi web sitesini incelediğimde kullandığım sunucu özelliklerinde bir sunucuları olmadığını fark ettim
@Uzmanlar; dan Alper Bey
Benimle iletişime geçti detaylıca istediklerimi belirttim kendisi uzman önerisinde bulunarak mevcut kullandığım sunucu özelliklerinin neredeyse yarısına daha iyi bir performans alacağımı iddia etti
Detaylıca bir görüşmenin ardından bende
@Uzmanlar; dan hizmet almaya başladım. Aksilik ya sunucu kurulumları veri merkezinden kaynaklı bazı teknik sorunlar neticesiyle gecikti, Yaşanan gecikme nedeniyle
Gerekirse hemen iade yapabileceğini belirtti. Samimiyetine güvendiğim için biraz bekleyip sonucu görmek istedim açıkçası. Sağ olsun Alper Bey Tüm süreci en ince ayrıntısına kadar anlatınca haliyle akılda soru işaretide kalmıyor.
Tüm sunucu yapılandırmasını bizzat Alper Bey ile beraber yaptık mevcut sunucumda ki siteleri taşıdık sıra geldi test etmeye ve gördüklerim karşısında gerçekten inanamadım optimizasyonu yapılmamış WooCommerce, WordPress gibi ağır tabanlı siteler
Adet html bir template gibi sn ler içinde açıldığını gördüm. Gerek desteği gerek nezaketi ve kesinlikle kaliteli bir hizmet verdiği için
@UzmanlarHosting; e TEŞEKKÜR EDERİM. Önceki açtığım konuya
@UzmanlarHosting; i öneride bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ederim
SİZİN GİBİ İŞİNİ DOĞRU YAPAN, ŞEFFAF VE KALİTELİ ÇALIŞAN FİRMALARIN ARTMASI DİLEĞİYLE
En güzel günler sizlerin olsun...