Merhaba arkadaşlar akıl akıldan üstündür diye sizlere danışmak istiyorum. Bundan bir hafta önce eve yavru kedi getirdik. Epeydir kedi besliyorum bu kediyi de çalıştığım iş yerinden getirdim yaklaşık 2 aylık. Kardeşiyle beraber geldi ama ona yuva bulduk sahiplenildi.
Bu kedi geldi geleli pek hareket etmiyor az yiyordu. Sonra gençlik hastalığı mı oldu diye veterinere götürdük. Test yapıldı (poposuna kulak çöpü sokuldu ve ateşini ölçtü) negatif çıktı ama ertesi gün kedinin poposu yara oldu. Çiş yaparken acı çekiyor belli ki. Tekrar veterinere götürdük bu sefer yatışa aldılar serum filan verdiler. Toplam 4-5 defa gidip geldik. Kediyi almaya gittiğimde iştahı yerinde biz ne verdiysek yedi dediler. Kediyi eve getirdim hala aynı hiçbir şey yemiyor. Zorla süt tozu ve yaş mama yediriyorum. Hareketi pek sevmiyor genelde bir yerde oturup öyle bakıyor veya uyuyor. Veterinerin her dediğini yaptık söylemesi ayıp toplamda 1300 e yakın para harcadım sırf veterinere. 5 çeşit kedi maması aldım hiçbirini yemedi. İlk geldiğinde yaş mamaya bayılıyordu. Veterinere gitti geldi poposu yara oldu ondan sonra böyle oldu.
Bir akıl verin tecrübeli kişiler varsa rica ediyorum. Ayrıca eş zamanda çöpten 4 tane yavru buldum. Çöpten bulduğum 4 yavrunun 3 ü öldü zaten diğeri de ölmek üzere can çekişiyor bari bu yaşasın. Yazık o hayvanların da her yeri iltihap dolmuş. Süt içiyorlardı midesi yok gibi tekrar dışkı olarak atıyorlardı hemen.