forum çok kalabalık. tonla konu başlığı, her saniye üretilen farklı içerikler mevcut.

bu durum da ciddi bir takip sorunu yaratıyor. evet, herkes kendi ilgi alanındaki konuları daimi takip edebilir, kategoriler ortada ancak bu kategorilerin dışında kalan, ilgi alanımızda olmasa dahi öğrenmemiz durumunda bize oldukça katkı sunabilecek farklı bilgiler/paylaşımlar da bulunabilir. tüm bunların anlık takibini yapmak zor ve buna ciddi bir mesai ayırmak gerekir.

benim gözümde bu durum çözülmesi gereken bir sorun.

haliyle, forum içinde güzel, kayda değer paylaşımlar (hangi kategori, konudan olursa olsun) anasayfanın bir bölümünde kendine ait bir buton içinde listelenmelidir.

işleyiş mantığı şu şekilde olabilir.

her kategorinin modları mevcut, buraları takip ediyorlar.

modlar, kendi kategorilerinde dikkate değer, daha fazla insana erişmesi durumunda fayda sağlayabilecek konu görmüşse buna bir yıldız eklesin. yıldız eklenen içerikler, anasayfada daha önce bahsettiğim butona tıklandığında orada otomatik listelensin.

önce konu başlığı, yanında da kategorisi yer alsın.

örneğin 1 ay sonra foruma girdik.

bu butona tıkladık.

bugün, son 1 hafta, son 1 ay gibi seçeneklerle forumda dikkate değer "FAYDA ODAKLI" paylaşımlar önümüze listelenebilsin.

muhtemelen bu satırlar yazılırken bile birtakım konularda öğrenmem halinde bana oldukça katkı sunabilecek bazı paylaşımlar yapılmakta ve ben bunları gözümden kaçırmaktayım.

bu bir sorun ve çözümü mümkün.

forum bu konu üzerine biraz kafa yorarsa, genel kitle için daha da anlamlı bir platform var edilebilir.

eldeki tüm değerleri sonuna dek kullanmak gerek.

not. böyle bir sistem zaten varsa ve ben bilmiyorsam, nereden erişeceğimi öğrenmek isterim.