eHNeRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım yani lezzetine o parayı ödüyorum diyorsunuz. Muhtemelen oraya gitmeyenler de görgüsüz, damak tadı olmayan, eğitimsiz kişiler, zekasız olarak düşünüyorsunuz. Şuan ilk söylediğimi teyit ettiğiniz için yeniden teşekkür ederim
Yok ben hedef küçültüyorum, yazdıklarımda sizin gibi direkt hedef gösterdim. Sizin gibilerin diyorum, anlamıyorsan "senin" gibilerin takıldığı yerler diyeyim. Belli ki senin gibilerin gittiği ortamlar kibir öfke ve nefret yüklüyor ki bu şekilde konuşuyorsun.. Yoksa isteyen gider isteyen gitmez. Ben starbucks'a yılda birkaç kez giderim o da ucuz ve ortamdaki insanlar ortalamanın üstünde kalitede diye gidiyorum arkadaşlarla buluştuğumda.
Yoksa yerine göre köy kahvesinde de mahalle kıraathanesinde de takılabilen insanlarız.

Yani starbucks'a gidiyor diye yadırgayan insanları da biliyorum. Kurdukları küçük dünyalarında gayet mutlu mesutlar. Sanıyorlar ki başka yerlere giden insanlar s**ır birşeyden anlamaz hesap kitap bilmeyen insanlar. Ama hayat zamanla kimin hesap kitaptan daha iyi anladığını iki kitleye de gösteriyor...