land27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni Anlamıyorsun. Eğer gerçekten büyük bir firma olsaydı o kadar para dönüyor herkesin şeffaf şekilde işlem yapabileceği ilk defa girenleri aydınlatabileceği herkesin hızlı ve kolay işlem yapabileceği bir şekilde sistemi kurarlardı, burda büyük firma olması işlemleri daha kolay getiremeyeceği anlamına gelmiyor. Ben bile bir websitesi kurarken hiç bilgisayar açmasını bile bilmeyen bir kişinin kolayca anlayabileceği bir şekilde düzenlemeye çalışırım. olaya burdan bakmaları lazım. Sorunu zorda olsa çözdüm ama her alanda sistemsel soruna takıldım, ilginize teşekkürler
Aslında benim bildiğim kadarıyla yurt dışında böyle özellikle Binance'nin Lite sürümü ile. Türkiyede Binance Global'den TrBinance'ye atıyorsun ordan çekiyorsun falan daha karmaşık geliyor Türk Lirası çekme işi.

Hatta insanlar bunun yüzünden Türkiyede ki alternatiflerini çok yüksek komisyon ile kullanıyor bence halbuki 30-40 dakika kurcalama ile çözülebilir bir sistem. Ama burada da Binance'nin suçu olduğunu sanmıyorum zamanında Papara ile mis gibi işlem yapılıyordu Binance Global'den onu yasaklayınca iyice saçma hal aldı.