eHNeRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız bir kahveye ederenin 10 katını verip açız diye nefret, öfke, küfür ile birlikte tweet atmak stres atabilir. Yine beni haklı çıkardığınız için teşekkür ederim.
eHNeRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım yani lezzetine o parayı ödüyorum diyorsunuz. Muhtemelen oraya gitmeyenler de görgüsüz, damak tadı olmayan, eğitimsiz kişiler, zekasız olarak düşünüyorsunuz. Şuan ilk söylediğimi teyit ettiğiniz için yeniden teşekkür ederim
Kusura bakmayın ama ağır saçmalamışsınız. Ortalama bir kahve 25 30 TL arası 10'da biri 3 TL bana granül kahve harici o fiyattan kahve getirin 1 ton alayım. Konu hakkında bilginiz yok ama fikriniz var. Gökten düşen yağmur damlası gibi gökten kahve yağıyor sanıyorsunuz sanırım siz. Kahveye ödenen para, ekipmana ödenen para, istihdam için çalıştırılan personele ödenen para, kira parası vs liste uzar gider. Tüm bunların olmasını geçtim bakın istihdam vs istemiyorum siz Americano ya da Espresso'yu o bana 2.5 TL ya da 3 TL'den çözün haklıymışsınız diyeceğim.

İkinci olarak sizi nasıl tatmin edeceğiz acaba? Ortam yapmaya gidenlere laf söylüyorsunuz. Lezzetli bulduğu için gidene af söylüyorsunuz. Arkadaş sizin dediğiniz gibi bir şey dememiş ama siz bir kahve dükkanına gitmeyi o kadar içinizde yer ettirmişsiniz ki ilal bir yere çekeceksiniz konuyu.