Aa hocam bende dün 2 kere işlem yapmıştım şimdi baktım gerçekten toplamda 4 kere çekmiş
Şaka gibi şimdi kontrol ettim BES emeklilik taksidimi 2 kere çekmiş)))
Iki gün önce de başka bir ödeme kuruluşunda yapılan harcamalar hata verdiği için gerçekleşmiyordu ama tutar kartlardan çekiliyordu, millet 2 gün yapmadığı alışverişin tutarının iadesini bekledi. Bilerek mi yapıyorlar günlük faize mi yatırıyorlar parayı anlamıyorum. Eskiden bu kadar sorun yaşanmıyordu ödeme sistemlerinde.
sıkıntı büyük umarim düzelir kimsenin başı agrımaz
Kredi kartım ilk defa eksiyi (-657) gördü oluyor mu böyle birşey
benden de 2 kere çekmiş, yapılması gereken bir şey var mı yoksa bekleyecek miyiz?
Şimdi baktım dün getirden verdiğim siparişin parasını 2 kez çekmiş
Benim de tüm taksitler x2 olmuş
Akbankın bu kaçıncı vakası. Kimse Akbanka güvenemez artık. Hayatınızı ve paranızı Akbank a emanet edemezsiniz. Akbank ın bilgi işlemini toptan kovmak lazım.
Bir Bankanın asıl sermayesi güvenirliğidir.
Herkes'den x2 borç tahsil edip dolara yatırıp kar etmiş olabilirler
Eski Türkiye: Burası Türkiye yok öyle
Yeni Türkiye: Burası Türkiye her şey beklenir
Kredi kartım eksi 5 bin olmuş
Deneyimli, işini iyi yapan, eğitimli insanların yurtdışına gitmesinin sonuçları. Daha bunlar iyi günlerimiz.
Bir arkadaşa söyledim bende akbank hesabı var diye.
2000 limitli kartı -12.000 olmuş
Bendede aynı durum olmuş umarım duzeltirler
Masum olduklarını düşünmüyorum. Kesin parayı çeviriyorlar.
bu nasıl oluyor ben şimdi kredi kartından bir harcama yapsam 100 liralık, ekstra bir 100 lira daha mı gidecek böyle bir olay gerçek mi ya
Freelancer yazılımcı ile çalışıyorlar sanırım..
akbankta hesabım yok ama yazılanları okuyunca önce şaka sandım sonra baktım ciddi ne yapıyor acaba akbank
ne alırsan bir sana bir bankaya

))))
Kredi kartı durumlarınızı kontrol edebilirsiniz çözülmüş gibi fakat benim limit yanlış tanımlanmış anlamadım onu 60tl eksik görünüyor.