35 sigorta acenteliğimiz ile size ve forumdaki arkadaşlarımıza yardımcı olabiliriz. Özellikle
kasko konusunda.
Aracınızı satacaksanız rakamlara pek takılmamanızı tavsiye ederim sonuçta kullanılan süre kadar ücret kesintisi olacaktır daha sonra iadeniz hesabınıza geçer.
(3700 TL ile 4000 TLlik poliçe arasında iptal kesinti farkı maksimum 30 liradır.)
Kasko konusunda bahsi geçen keçi sitesinden tarafımıza çok dönüş oldu. Sebebi ise hasar sürecinde müşterilerin mağdur olması ve fiyatların daha uygun cazip görünmesiydi fakat güncel durumda 100 bin liralık ihtiyari mali mesuliyet teminatı çöp bir teminattır. Kolay kolay büyük bir acente size asla düşük teminat vermez.
Sigorta acenteden alınır. İhtiyari mali mesuliyet, orijinal parça, orijinal cam ,servis seçenekleri, ikame araç hizmetleri, muafiyetler bunlar fiyat konusunda çok etkendir.
Şahsım adına konuşmak gerekirse;
1.000.000 TL İMM
15x2 İkame araç
Orijinal parça
Orijinal Cam
Tüm servisler veya Yetkili servisler
Seçeneği altında hiç bir müşterime fiyat vermiyorum. 300-500 lira uygun yapacağım diye yarın 300-500 bin lira ödediğinde karşıma almak istemem. Sektörde yıllardır olduğumuz için sık sık bu durumlarla karşılaşmaktayız.
Parayı aldım, sigortayı verdim işi yok. Asıl İş hasar sürecinde belli olur. Müşteri gece arar, kaza yaptım der ilgilenir, yönlendirir yardımcı olmaya çalışırım. (çoğu acenteler de bunu yapar.)
Biraz uzun anlattım ama inşallah açıklayıcı olmuştur.
Saygılarımla.
Başak sigorta