Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Dostlar iyi forumlar öncelikle. Belli bir sektöre yönelik bir e ticaret sitem bulunmakta. Bu sitede kendi üretimini yapmış olduğum ürünleri listelemekteyim. İlk başlarda wocommerce kullanmaktayken ansızın bir gün sitenin çökmesi vesile oldu ki hazır e ticaret altyapılarından birine transfer ettim sistemi. Şu an aklımda olan, yapmak istediğim, daha müdahale edilebilir bir sisteme geçiş yapmak ve ürün çeşitliliğini arttırmak. Ürün tedariği konusunda üçüncü parti firmalarla da çalışmak istiyorum stoksuz veya kabul edilebilir //risk alınabilir// stoklu bir biçimde. Tekrardan wordpress e dönmek istemiyorum açıkcası. Bu süreci ; -Alt yapı kurulum -Tedarikçi temin olarak ikiye bölmek istiyorum ki, alanında kıdemli arkadaşlar daha rahat fikir beyan edebilsinler. Bu konular üzerine, çalışmak, projede bulunmak isteyen arkadaşlar da pm yoluyla ulaşabilirler.
dipnot: 34 aydır aktif olarak çalışıyor site ve aktif 1100 müşterisi bulunuyor. Uptime ı etkilemeyecek bir şekilde değişime gidilmesini planlıyorum. Bu doğrultuda fikirlerinizle yeşillendirebilirseniz konuyu çok sevinirim.