Okuduğum kadarıyla anladıklarımı yazacağım bunlar kendi düşüncelerimdir.
Öncelikle zor zamanlardan geçtiğinizi ve parasal olarak sorunlar yaşadığınız kısmına değinmek istiyorum. Bu durum bende de oluyor.
Kendime bir hedef belirlemek istiyorum ve kendim için bir şeyler yapmak istiyorum. Ancak konfor alanımı terk edip istediğim işleri yarım bırakıyorum.
Ancak hayatıma girisi girecek gibi olduğunda veyahut sevdiğim birisi yardım istediğinde kendime onu amaç edinip harekete geçiyorum.
Sizde bana göre sizi harekete geçirecek bir şeyler arıyorsunuz. Yarin bir gün sevgili olduğunuz da bu düşüncenin yok olmayacağının garantisi yok.
İnsanlar bir şeylere ulaşana kadar ona aşırı anlamlar yüklerler bence, aşk diye bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Sadece gereksiz yere anlam yüklediğimiz karşı cinslerimiz var.
''Freud'un romantik aşk konusunda biraz karamsar olmasına şaşmamalı. Topografik bir bakış açısından, aşk sadece bir rüyadır, geçmişin yanıltıcı bir yenilenmesidir, şimdiki zamanda gerçek olarak deneyimlenmek üzere inşa edilmiştir ve gelecekte bir hayal kırıklığı olmaya mahkumdur. ''