Merhaba arkadaşlar öncelikle birçok sipariş verdim Aras kargo ile gönderiliyor genelde birkere bile evimden teslim alamadım öncelikle MNG kargo da aynı şekilde sanırım benim oturduğum yerde şubeler böyle

İki gün önce sipariş vermiştim bugün gelecekti Aras kargo müşteri hizmetlerini aradım konuşuyorum başka şeylerle uğraşıyorlar benimle konuşmuyorlar kargom vardı diyorum adres neydi diye soruyorlar söylüyorum bugün gelir diyorlar sonra subedeyse gelip ben alayım dedim çünkü gelmeyeceğini biliyorum dağıtımda dediler link yolladılar SMS olarak tıkladım evdeyim dedim araç takipine baktım benim evime 10-20dk uzaklıktaydı gelmediler daha sonra aksam 8e doğru kargonuz teslim edilecek diye kod geldi gelmedi yine evime 10dklik mesafeydi araç ortlama ama neden gelmiyor anlamıyorum şubedeki çalışanlar telefonu yüzüme kapattı belki ben yanişikla kapatmışimdir ama sanmıyorum yani

İlkez böyle birşey görüyorum normalde sipariş verince direkt geliyordu kodu söyleyip alıyordum bu ne şimdi nasıl şikayet edebilirim şubeyi vs