Dostum geçmiş olsun, benim benzer bir olay başıma geldi ve halen devam ediyor, ben ödemeleri aldım ödemeleri alırken firmaya yapılan işler dahil her aşamasını onaylattık ve alınan onayların ekran görüntülerini ilettik fakat bizdeki durumda şu şekilde xxx1 olarak alaşma sözleşme yapıldı fakat sözleşmeden 3 ay sonra site adresinin uygun bulmayın daha profesyonel bir marka olmak için isim aldılar onun ismide xxx2 şeklinde diyelim bilirkişi sistemin xxx1 de aktif göremediği için karşı tarafı haklı buldu fakat biz itiraz ettik faturalar kesildi yapılan işler hakkında onaylar alındı fatura sözleşmeden 8 ay sonra kesildi iş teslimi yapılıp kullanıldı diye belirttik ama halen olay mahkemede, sanıırım senin de bu şekilde ilerleyecek bilirkişi filan atanacak fatura karşı tarafa gönderildiği için onun faturaya itiraz etmesi gerek çok ortada bir konu açıklama kısmı çok önemli Geçmiş olsun inşallah senin için hayırlısı olur. bu arada bu tarz davalar 3 yılı buluyor
Hocam efaturayim direkt kesildifaturasi ve itiraz gelmedi. Hiç böyle cakalliklar aklıma gelmezdi. Allah'tan ödeme aldığım gün faturayı kestim