batoksca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağ üstten PAYLAŞ deyin arkadaşınıza düzenleme linki iletin.
İlettiğim zaman, ben kendi kanva hesabımı kapatsam dahi o kişi tasarımlara devam edebilir değil mi?