%25 komisyonu var hocam aşırı fazla
Ben onay yaptırdım gene onay istiyorlar henüz yapamadım daha. onay için ise daha önce kimliğin arkalı önlü resmini göndermiştim şimdi ise yüz resmi istiyorlar sanırım onayı yaptıktan sonra
turkmoney net sitesinden wmz yi kolayca TL ye çevirebiliyorsunuz tabi komisyonla
Öncelikle yanlış bir bilgiyi düzeltmemiz gerekiyor. Webmoney işlemlerinde turkmoney olarak biz komisyon almıyoruz. Webmoneyin yetkili tüccar işlemcilerine sağladığı api arayüzleri ile işlem yapıyoruz ve webmoney her işlemde işlem yapan kullanıcılardan ek ücret alıyor. Yani daha açık ifade etmek gerekirse kullanıcı 100 wmz bozum yapacaksa turkmoney sisteminden 100 wmz bozum miktarı girer, daha sonra işlemi tamamlayacağı zaman ödeme kısmında webmoney %25 ek işlem ücretini ekler ve hesaptan 125 wmz çeker. Bizim webmoney ile olan sözleşmemiz gereği biz 100 wmz ile ilgili ödeme yaparız ve webmoney bize bu işlemden çok cüzi (%1,7 gibi minik bir rakam) cashbank verir. Açıkçası savaş ve yaptırımlardan, ayrıca son ukraynanın bazı bölgelerinin ilhakını gerekçe göstererek bu uygulamaya gidilmektedir. Turkmoney olarak biz webmoney işlemlerinden komisyon almıyoruz, yanlızca güncel kurda çok küçük bir kur koruma uygulayarak ödemeleri yapıyoruz.
Son olarak; Turkmoney olarak biz şuanda Türkiye'de tek resmi işlemciyiz ve hiçbir şekilde hiçbir zaman cüzdandan cüzdana işlem yapmıyor ve komisyon almıyoruz.
Webmoney megastock listesindeki tek Türk işlemci olduğumuzu linkten kontrol edebilirsiniz
https://megastock.com/Resource.aspx?id=318036