Mustafa ne yazık ki ticari ahlaka sahip olmayan bir birey. Her seferinde yalan elementler uydurarak iadeyi geciktirdi ve iade üzerinden yüksek kesintiler yapmıştır.
1900 TL ödediğim ve sadece 20 gün kullandığım whmcs owned(!) lisansı için sana 870 TL ödeyebilirim dedi bende hiç yoktan iyidir düşündüm ve iadeyi kabul ettim.
6 ayda parça parça iadeyi anca aldım...
Ne kadar yalancı olmuşsun kimse kusura bakmadın iş ahlaki dönek olan insanlrda iş görmüyor. BEN VERDİĞİM HER HİZMETTE RESELLERİM.COM ÜZERİNDEN OLACAĞINI BELİRTİRİM VE ALACAK KİŞİYE DE BUNU SÖYLERİM SENİN ALDIĞIN LİSANS HESABA DEVİR Dİ VE DEVİR ÜCRETİ + DOMAİN FATURASI BEDELİ ÇIKTI TABİ Kİ DE BUNU SEN ÖDİYECEKSİN hiç kimse atıp tutmasın herkes hakikatına vardı paranın 4 ayını zaten kazadan yatarak geçtiğini biliyorsun verdiğim hizmetler sattığım sunucularım da bankaya olan total borca gitti kimse kusura bakmasın burda sizin ayağınız da dönmüyoruz adam gibi hizmeti anlatıyoruz kabül ediyorsunuz sonra yok şu yok bu bu yüzden sizin gibi insanlara hizmet vermek istemiyorum herkes parasını aldı hiç bir mağdur yoktur. Ekstra iadeyi oluşturan da moderatördü lütfen sende bu konuya yazıp daha da uzatma konuyu daha da girip de buraya yazmam hadi siz sağ ben selamet.
Edit : teslim edilmesi gereken yazılımlar teslim edilip iadesi yapılmıştır bilgilerini attığı zaman da gereken fatura kesilicektir kimseyle alacak verecek kalmadı konun silinmesini talep ediyorum
@Yeniceri;