Kıyafet yönetmeliğine göre üstünde bulunan yasaklı kıyafet ve takıları alıp muhafaza edebilir. Lakin zarar veremez veya çöpe atamaz. Milli eğitim müdürlüğüne şikayette bulunursanız (veliniz) müfettiş yollanır ve gerekirse soruşturma başlatılır.
Babamda aynı şeyi söyledi fakat suçlu olduğumu ve küpenin değersiz olduğunu düşündüğümde mantıksız olduğunu anladım. Mesajınız için çok teşekkürler hocam.
Valla dostum bazen dayak cennetten çıkmadır derler. Hak veririm. Evet düşündüğümüzde kendisi biraz sinirli davranmış. Ama bilmenizi isterim ki sizlerin ve diğer öğrencilerin iyiliği için yapmış. Böyle şeylerde didiklemek yerine hatalarınızı görebilirsiniz.
Eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar dilerim.
Hocam kesinlikle haklısın keşke beni yakamdan tutup ittiğiyle kalsaydı, fakat yine de haklarımı merak etmiştim, sağolunn
Normalde kıyafetleri alıp, bunu ceza niteliğinde tutarak okul çıkışı verebilir. Lakin bazı öğrenciler cinstir, hocalara karşı değişik tavırlar takınırlar. Öğretmenler de bireysel olarak bu yollara baş vurur. Çünkü okul yıllarında o yaşta ki öğrencilere sürekli güzel telkinler başarılı olmuyor ne yazıi ki.
Sonuç olarak,
Alıp atma yetkisi var mı ? Hayır
Ama orada ki konuşmaları, sizin tutumlarınızı bilmediğim için, gelişen olaylar için yorum yapamıyorum.
Siz de bildiğiniz halde, okul kıyafeti üzerine farklı bir kıyafet ve küpe takmışsınız, bunun yasak olduğunu bildiğiniz halde.
O yüzden boş verin, hakkı var mı yok mu.
Öğrencilik zamanınızı iyi geçirmeye bakın. Hocalarınızı sevin, sayın.
Okul çıkışı kısmı kesin mi hocam? bugün vereceğini bile düşünmüyorum. Müdürün odasında da sadece haksız olduğu kısımlarda çok kibar bir dille kendimi ifade ettim ona sinirlendi galiba.
Kupeyi aldigi an kafayi vursaydin oyle bisey yok babasinin oglumu
Emin olun hocam böyle bir şeyle her iki tarafta mağdur olur

Cevabınız için teşekkür ederim.
Açık ogretime geç en güzeli.ne kendini ne de öğretmenlerini yor. Açık öğretimde küpe de başka şeyde takabilirsin.kimse de karışmaz. Bir heves uğruna da insanların ekmeğiyle oynamayın.
Seneye yani 12. sınıfa geçtiğinde açığa geçicem hocam. Çevremdekiler de sürekli bunu söylüyor, umarım hata yapmış olmam
Müdür beni hastanelik etmişti. Bunda pek birşey yokmuş.
Çok geçmiş olsun hocam, acaba konu benzer miydi?