Sözüm meclisten dışarı, Atatürk'ü Koruma Kanununu bu ülkede kaldırabilecek yüreği olan tek bir Allah'ın kulu yok. Kimse sakın denemesin. Bu kanuna gereksiz derseniz o zaman Cumhurbaşkanı'na hakaretin cezası ile normal vatandaşın cezası da bir olmalı demeniz gerek. Örneğin ben birine küfür edince ceza almıyorum. Ama cb'ye etsem alırım. O zaman bu da ortadan kalkmalı. Dediğim gibi sözüm meclisten dışarı üstünüze alınmayın hocam
Sözün meclisten dışarı olmasına gerek yok, alıntılayarak yazıyorsunuz zaten. Sergilenen davranış veya yazılan, çizilen, söylenen söz bir suç unsuru teşkil ediyor ise bu suç üzerinden muhataba bakılmadan karar verilmeli. Bana yaptığında bir şey olmayıp Atatürk' e, Cumhurbaşkanı' na, daha da ileri gidecek olursak Hz. Muhammed' e karşı yapıldığında bir sorun oluyorsa burada benim değersizleştirilmem durumu vardır. Ki şovenistliği bir kenara bırakacak olursak herkes için en değerli kişi kendisidir elbette. Atatürk' e karşı işlenecek suçlar için ayrı bir kanuna gerek var mı? İnsana karşı işlenen suçlar için gerekli kanunlar bulunmakta zaten. Suç suçtur, muhatabının kim olduğunun hiç bir önemi yok. Atatürk' e sorulacak olsa böyle bir şeyi tasvip eder miydi?