ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yasayı savunanlar daha neyi savunduğunu bile bilmiyor bu kadar net konuşuyorum. Bu ülkede hiçbir kurumda liyakat kalmadı bunu kabullenin. Bu yasanın çıkarılmasının en büyük sebebi seçim öncesi insanların gözü açılsın diye uğraşanları sindirmek olduğu bariz belli. Hele Cumhuriyet, Sözcü vs örneği verip de bunları yalan söylemek ile itham edip A Haber ve türevlerine ses çıkarmamak ise kaçıncı seviye bir trollük orasını ben çözemedim. Bu yasanın mağdurları tabiki muhalif kişiler olacak ve malum taraftan kimseye her ne derlerse desinler ucu dokunmayacak bunu biliyoruz. Seçim öncesi muhalif birileri ekonomi kötü geçinemiyoruz diyince sosyal medyada yalan bilgi yayıyorlar diye hapis cezası alacakken iktidar ekonomi çok güzel uçuyoruz dediği zaman hiçbir şey olmayacak. Çünkü bunu denetleyecek olan kişi ve kurumlar da yine malum partinin seçmeni. Bunu bile bile bu yasayı savunan ya cahildir ya da malum parti tarafından iyi besleniyordur başka bir açıklaması yok. Ülkede o kadar kötü şey olurken bunları önlemeye uğraşmak yerine bunların konuşulmasını önlemeye çalışmak ne kadar acınası bir durumda olduğumuzu da gösteriyor zaten.
Hocam yasa çıkınca bir halt olmayacağını biz de biliyoruz Belki işini yapan bir kaç hakim savcı olur da bazıları ders alır yoksa sporda şiddet yasası çıktı ,kameralardan göz rengini bile biliyoruz dediler. Hakem dövenleri başkanlar aldı karakoldan. Alkollü şekilde araç kullanan ve bir kişinin ölümüne neden olan kişi hapiste olması gerekirken, polisiye dizi çekiyor ekranlarda. Uyuşturucu satıcısı sırf sanatçı diye alkışlandı hapisten çıkarken.