Mustafa ne yazık ki ticari ahlaka sahip olmayan bir birey. Her seferinde yalan elementler uydurarak iadeyi geciktirdi ve iade üzerinden yüksek kesintiler yapmıştır.
1900 TL ödediğim ve sadece 20 gün kullandığım whmcs owned(!) lisansı için sana 870 TL ödeyebilirim dedi bende hiç yoktan iyidir düşündüm ve iadeyi kabul ettim.
6 ayda parça parça iadeyi anca aldım...

Üstteki yanıtlarına gelirsek halen bana suç atmaya çalışıyor ben kendisine sormadığım istemediğim halde hadi gel sana resellerim'den hesap açalım oradan kullanırsın falan dedi ben tabii kabul etmedim ve iade istedim. Burada bahsettiği gibi sabah atmadı yok öyle atmadı böyle atmadı gibi bir durum yok direkt olarak istemediğimi bana sorduğu gün belirttim ve iademi istedim. Hediye modül falan olayıda tamamen yalan öyle bir şeyde istemedim kullanmadım vermedi zaten. Kdv tutarı vs.'de yalan hizmeti alırkende fatura kesmemişti zaten.

Kısacası hayatı yalandan ibaret olan bu arkadaşımız hiçbir zaman suçunun kendisinde olduğunu kabullenmeyip kendini aklamak için her türlü yolu denemektedir. Normalde bu yorumu atmayacaktım ancak bana borcu olduğu günlerde bile forumda XX.XXX TL'lik ticaretler yapması borcuna sadık olmaması, yalan söylemesi nedeniyle bu yorumu atıyorum.