Herkese Selamlar.
R10.net üzerinden 9 aydır iyisiyle kötüsüyle bir çok ticaretim oldu. Bazen anlaşmazlıklar, ters düşmeler olsa da bu platform sayesinde bir çok yeni dost, arkadaş edindim. Başka bir önemli nokta ise kendi ekonomik özgürlüğümü oluşturdum. Çok şükür işlerim güzel gidiyor. Her geçen gün daha fazla çabalayarak siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktan mutluluk duyuyorum. Lafı daha fazla uzatmadan bu konunun asıl amacına gelelim.

Uzun Çalışmalar Sonrasında Kendi Dijital Hesap Satış Sitemizi Kurduk.
ucuzhesap.net AÇILDI !!!

Açılışa Özel 80 TL ve Üzeri Alımlarda 20 TL İndirim Uygulanacaktır.
KOD: R10ÖZEL (Sadece 25 Kişi ile Sınırlıdır)
(Satın Al Dedikten sonra "Sipariş Özet" Sayfasına Yazılacaktır.)

Peki Bu Sitenin Amacı Nedir ?
Siz değerli müşterilerimize ihtiyacı olan hesabı saniyeler içerisinde ulaştırmaktır. ilerleyen günlerde bir çok farklı servisler ile sizlere hizmet sunmaya devam edeceğiz.

Neden UcuzHesap ?
İhtiyacınız olan hesapları 2. bir kişi ile iletişim kurmadan saniyeler içerisinde satın alabilirsiniz. Üyelik, kayıt olma derdi olmadan kolayca alışveriş yapabilirsiniz.
Hesapları son derece kaliteli üretip, bu kaliteyi ucuz fiyatlara sizlere sunmaktayız.
Her gün yenilenen stoklarımız ile 7/24 hizmetlerimiz açıktır. 3 farklı ödeme sistemimiz ile müşterilerimize en rahat alım deneyimini sunuyoruz.

ALT LİMİT VE ÜST LİMİT YOK !
Müşterilerimizi temsili sayılarla zorunlu tutmuyoruz. Ne kadar ihtiyacız var ise kendiniz seçip satın alabiliyorsunuz.

Konuyu yanlış kategoriye açtıysam kusura bakmayınız. Moderatör arkadaşlar doğru kategoriye taşır ise çok sevinirim.