Prode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sizin iade yapıp yapmadığınız değil zaten evet ben konuda da yazdığım gibi iade aldım fakat bana fatura kestim deyip kdv düşeceğim + modül dediğiniz ve en önemlisi owned diye satışını yaptığınız ters proxy whmcs lisansını orijinal diye tarafıma yutturmaya çalışmanızdır.
Bu son yazışım olacak mutabakata girmeyeceğim arkadaş sabırsızca sabahın körün de iadesini istedi dün telefon da anlaşmamız da dedim ki hocam resellerim.com hesabınızda görünücek ve oradan kullanıcaksınız bunu daha önce netkreatif de yaşadık daha sonra arkadaş tüm olan durumları kabül etti ve okeyledik hizmeti beklemede oluşturdum bilgilerini istediğim zaman o gece atmadı sabah tekrar istedim atmadı ve daha sonrasın da iade istiyorum dedi sadece alınan ücret anlaştığımız gibi 10 dolar ve + para hesabımdan geçtiği için kdv tutarı başka ek ücret alınmamıştır üstüne üstlük cpanel modülünü de hediye etmeme rağmen bu muhabbeti yapıyor ve benim de bir şey gösterme zorunluluğum yok kimseye zorla bir şey satmadık veya satmaya çalışmadık bu kadar net.