kardeşim sinin sorunlarin mi var benim hesabimdan para aklamadiğini nereden bileceğim ??? Aldin parani hala laf yapma derdindesin bizde bunlari alirken para ödedik tabi ki keyfe keder iadelerin de faturani keseceğim inat ettim kardeşim adina iade faturasi keseceğim bu benim en doğal hakkim bana bilgilerini atana kadar da atmayacağim parani belki üzerimden para hakladin 2 gündür sana bilgilerini at diyorum farkindamisin ???? Sana 5dk için de modülü atiyorum bana bilgilerini atiyosun faturani kesiyorum okey ?

edit : arkadaş inatla bana bilgilerini atmadı ve ekstra olarak devletimizi dolandırıyor fatura istemiyor öyle bir dünya yok. WP Yazmak yerine gelip şikayet açıyor.

NETKRATİF OLAYIN DA 1.5 AY SONRA İADE İSTEDİ EVET. MODERATÖR ARKADAŞ İSE GEREKLİ İŞLEMLERİ SÖYLEDİĞİM DE DÜŞEREK İADE TUTARINI BELİRLEMİŞTİR.

[ zorla ve çabayla iade etmiştir. ]

MODÜLÜ BELİRLEDİĞİM 10 DOLAR FİYATI OKEYLEMİŞ VE KABUL ETMİŞTİR. İADE İSTEDİĞİN DE DÜŞÜLEN TUTAR SADECE 2250₺ NİN KDV Sİ VE 10 DOLAR PLESK ALDIĞI MODÜLDÜR. VE BUNLARI ONAYLAYIP PARASINI 20DK İÇERİSİNDE HESABINA ATMIŞIMDIR BU YALANCI ARKADAŞIN CEVAPLARINA DAHA FAZLA CEVAP VERMEYECEĞİM BURAYA GEREKEN GÖRSELLERİ EKLİYORUM. 20DK GEÇMEDEN PARASI HESABINA ATILMIŞTIR EKSTRA HEDİYEM OLARAK DEDİĞİM CPANEL MODÜLÜNÜ BİLE HEDİYE VERMEME RAĞMEN YAPTIĞI CİDDEN AYIP DAHA FAZLA YAZMAYACAĞIM HAYIRLI GÜNLER.

ARKADAŞ ZATEN HESABI BANA BIRAKMADAN KENDİSİ ÇIKARMIŞTIR.
GEREKEN FATURA İÇİN RESMİ BİLGİLERİ BANA İLETMESİ VE MODÜLÜNÜ TESLİM EDECEĞİM BİLGİLERİNİ VERMESSE FATURA KESEMEM.........