* Şikayetçi olduğum üye: @ymazmustafa;
* Şikayetçi olma nedenim: İllegal ürün satışı ve iade eksikliği
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/whmcs/3388816-wh...post1083610645
* Açıklama ve kanıtlarım:

Owned lisans olacağını orijinal lisans olacağını ömürlük ve sürekli güncelleme alacağımı belitti. Elinde 2 adet olduğunu bir adet kaldığını onuda 2000TL ye verebileceğini iletti. Ücreti pazarlıksız ve eksta 250 tl plesk modülü karşılığında gönderdim.

Ertesi gün lisans için teamviewerden hesapta bana vereceği keyin olup olmadığını teyit etmesi için ekran açmasını talep ettim. İş orada koptu farklı bahaneler ve farklı kelimelerle değiştirildi
Kendisi büyük ihtimalle yasal olmayan bir şekilde licence dosyaysını değiştirerek orijinal gösteriyor. KESİNLİKLE OWNED LİSANS DEĞİL.

Buna istinaden doğrulama yapamadığı için ve bana tanımladığı lisansı whmcs canlı desteğinden gerçek olmadığını gördüğüm için iade istedim. İlk etapta iade yapamayacağını daha sonra fatura kestiğini ödemeler yaptığını belirtti.

Bende fatura bilgilerim yok fatura istemiyorum iade istiyorum deyince farklı bahaneler ile yasa bu şekilde hesabıma para geldi diyerek bana farklı yalanlarda bulunmuştur.

Aşağıdaki ss lerde kendisi "bu fiyatlara owned bulamazsın biri sana bir şey diyemez çünkü" kelimesi ile bunu kabul etmiştir. Herhangi bir fatura kesilmediği halde +kdv ve göndermediği modülün dolar bazında ücretini kesip tarafıma zorla ve çabayla iade etmiştir. Kalan ücretin kdv kesilmeyerek türlü yalanlarla kandırmaca taraflı ve usulsüz olduğundan taraftan şikayetçiyim.

SS1
SS2
SS3
SS4
SS5
SS6
SS7
SS8
SS9
SS10
SS11
SS12
SS13
SS14
SS15
SS16
SS17
SS18

Ayrıca @Netkreatif; hocamı da aynı şekilde kandırıp iade istediğinde yaklaşık %65 bir kesinti ile kendisini de mağdur etmiştir. Araştırmalarım sonucu hocam da seve seve etiketlediğimde yazacağını belirtmiştir.