Benim önerim konunuzu detaylandırmanız yönünde olacaktır.
Konu üzerindeki en zun mentin 5 kelime o da "Mobil uygulamanız olsun ister misiniz."
Tamam biz isteriz de, senin sattığın ne bununla ilgili hiç bir bilgi yok.
Kapatıp çıktım haliyle.
Önce ürünü iyi tanıtmanız lazım. Sırf konu tasarımı yapmak yetmiyor haliyle.
Ki bence konu tasarımınız hiç fena değil.
Sadece yönlendirici, açıklayıcı, değil.
Bu kişisel görüşüm tamamen, bir de artık şu 10 tane 5 tane yanyana telefon görseli koyma furyası biran önce bitse iyi olur.
Bunun yerine benim önerim, 2şerli 3lü geçiş yapan gif webp gibi animasyonları akıcı, hatta kullanımını preview gibi gösterebilecek bir görsel daha etkili olur.
Ve yine konunuzun arama motorları tarafından bulunabilmesi için anahtar kelimeler, açıklamalar içeren bir yazı metni de gerekiyor haliyle.
Ödeme yöntemleri belirtmek çoğu zaman tercih sebebi olabiliyor. Eğer çok değişken değilse ödeme yöntemleriniz belirtmek faydalı olabilir.
İlgili ürün bir kazanç kapısı ise;
Nasıl kazandırıyor?
Ne kadar kazandırır veya kazandırabilir.
Kazançlarımı nasıl nakite çevirebilirim.
İlgili ürün için bir destek süreniz var mı? Aldık bitti gitti mi olay?
Google play de yayınlanacak bir ürün için google play logosunun konunun herhangi bir yerindeo olması görsel hafızamız açısından iyi olabilir.
Google play yükleme işleminde, onay almamıza veya hiç bilmiyorsak siz yükleme hizmeti biliyor veriyor musunuz, gibilerinden açıklama eklenebilir.
Son olarak SEO adına yazmış olduğum bir makale var fakat aynı şeylerin büyük çoğunluğu satış konuları, tanıtım konuları için de geçerli:
https://www.r10.net/google-optimizas...un-cevabi.html