Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selamlar.
Çoğu bankada hesabım mevcut arkadaşlar, ne zaman banka şubesi ile işim olsa erkek - kadın farketmeksizin çoğu egoist, kafalar bambaşka dünyada olan insanlarla uğraşıyorum, Gerçekten bu şubede çalışanların %90 oranı bambaşka dünyada yaşıyor, eğer tipiniz ve dış kıyafetleriniz / görüntünüz kötü durumdaysa ben bunu nasıl kendimden küçük görürüm, bunu nasıl aşağılarım diye hesap yapmıyorlarsa hiç bir şey bilmiyorum.
Hayır yani bir insanı konuşmanla hareketlerinde niye kendinden küçük görüyorsun ? Dünyayı senmi yarattın bro.
Bazı şube memurları var, memur harbi senle ilgileniyor elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor bunu hissedebiliyorsun bunlar istisna, ama bazıları var harbi böyle sopalık insanlar.
Bankalar kendi şubelerine niye gizli müşteri falan göndermiyor anlamıyorum, gönderseler bunları 1dk orda tutmazlar.
Hele vakıf yada devlet bankalarında çalışanların çoğu yaşlılar heyeti, emekli olayımda kurtulayım şubeden diyor, emekliliğine kadar orada yer işgal ederler, onca genç işsizin hakkına girerler, madem çalışmayacaksın niye orda yer işgal ediyorsun?
Harbi canım sıkkın bu konuda, devletin ciddi bir ayar yapması gerekiyor şubeler hakkında.
Teşekkürler.