sevgilisi olan başkasıyla yapmıyor mu acaba? bence bu kızın yaklaşımına bağlı niyeti farklıysa anlarsınız bence o kızın ayıbı, siz sırf sevgilisine ayıp olmasın diye uzak durun bence empati kurarak.
Deyyusluk gerçekten sarmış etrafımızı, üniversite ortamını burada erkek kız herkes bilir sevgilim var ve üniversite de kendi cinsimden arkadaşlarımla rahat rahat takılabiliyorum artı olarak sevgilim varken bir kız arkadaşa ihtiyaç duymuyorum zaten kız bir arkadaşımla yapacağım her şeyi onla yapabiliyorum ayrıyetten neden bir kıza daha ihtiyaç duyayım sevgilim varken?
bunun dışında da erkek arkadaşlarımla zaten kendi ilgim alanım olan olaylar paylaşılıyor ediliyor hayatımda bir eksiklik yok yani bir kız sevgilisi varken ille de erkek arkadaşım olacak diye ortamlardan ortama girip erkek arkadaş yapıyor ediyor ve bunu burada ki 3-5 yorum gibi normalleştiriyorsanız deyyusluğa ömür boyu mahkumsunuz
Herkes her şeyin farkında, üstte askerlik olayını yaşayan adam zaten konuya noktayı koymuşta gene de yazayım dedim. 2x2=4 olduğu gibi kızla erkeğin arkadaş kalamayacağı da o şekildedir, gerisi deyyusluktan öte değildir hayatım boyunca "normal" bir kız arkadaşım olup onunla sarılıp öpme ihtiyacı duymadım çevremde çok var ama

ha bu arada bu yorumu yazan arkadaşa da sorayım bir çoğumuzun anneleri babaları gidipte karşı cinsten arkadaşlarla takılıp arkadaşlık kurup gezip eğleniyor mu