kafayi yicem yorumlara bak...
biri demis kimlik dogrulama yapilsin digeri demis destekliyorum. arkadasim benim internette ne yaptigima kimse karisamaz. ben terorist degilsem ben vatana ihanet icin orgutlenen biri degilsem, ben yalan yanlis insanlari yonlendirmiyorsam beni inceleyemez beni yargilayamazsin. diyeceksiniz e bu yasa zaten bu dediklerin icin. ben de derimki hadi oradan. sen bunlari cumhurbaskaninin bir sozuyle zaten yapmak istesen yapardın. suan ki olay sadece seçim zamanı için hazirliktir. mecliste kili agarmis 60la 80 yas arasindaki adam sosyal medyada hesap acmayi bilmiyor gelmis benim sosyal medyadaki ozgurlugumu kisitlamaya kalkisiyor. ben bu zamana kadar bir kere bile herhangi bi konuda sikayet veya dava edilmedim sosyal medyada deli gibi aktif kullandigim halde. soylediklerim sanki bana dokunuyormusta ondan boyleymisim gibi anlayan kuzularda olur diye de belirtmek istiyorum bunu. sizlere her sey mustehak.
yandaş medya dolar az gozuksun diye yarim dolar diye haber yapar, cok sevgili tuik 200lerdeki enflasyonu 75 80 gosterir, dis ticarette cok iyiymisisiz dis ticaret borcumuz azaliyormus diyenler, buyuk uyusturucu cetesi cokertildi diyip 20 adami tutukladik diyenler(hepsi serbest birakildi) bunlari bakanliklar milletvekilleri ve daha ustleri yapabilecek yalani kendine yuva yapacak sonra bana yalan haber yapilmasin diye yasa cikariyorum diyecek. hırsız kendini tutuklayamaz. ARTİK GÜTTÜRMEYİN KENDİNİZİ...
Selamlar,
Neredeyse 10 senelik bir forum geçmişim olacak.
Şu zamana kadar okuduğum en boş yorum sizin ki oldu.
Ne anlattığınız, neyi nasıl anlattığınız belli değil, her şeyi gevelemiş, karıştırmışsınız. Her şey birbirinden kopuk, saçma, rezil. Kendinizi dahi ifade edemezken, konuda ki yorum yapanlara sataşmanız, kime ne söylediğinizin anlaşılmaması, anlaşılan yerlerin ise boş içerikten ibaret olması…
İmzanızın tersine, acınası gözüküyorsunuz.