Bugün arkadaşım ile saat sabah 9'da çarşıya indik. Arabayı sokak içinde park edip gittik. Yarım saat geçtikten sonra işlerimizi halledip geri döndüğümüzde arabanın fotoğraflarını çeken birisi vardı, gidip ne olduğunu sorduk. Dükkanımın Camımı kırmışsınız , arabanın kapısını vurmuşsunuz camı çatlatmışsınız diye bize bağırıp durdu, biz yapmadık vs dedik şaşırdık vs halbuki biz bişey yapmadık ve haberimiz yoktu. 2-3 dakika sonrasında adam telefonla birisini aradı ve konuşa konuşa yanımızdan gitti. Bizdearabamıza binip evimize gittik. Eve gireli 2-3 dakika oldu olmadı, karakoldan aradılar hakkınızda şikayet var, araba ile camı kırmışsınız vs dedi. Neyse telefonu kapattım üstümü giyindim evden çıktık arkadaşım ile.

Bomba kısım burda ;

Karakol kapısından içeri girer girmez bir sivil polis ne için geldiniz diye sordu, durumu anlattık adımızı soyadımızı vs söyledik, hemen koridorda bulunan 5-6 üniformalı memur toplandı ve peşimizden gelin dediler, 10-20 adım attık kapısında 'GURUP AMİRİ' yazan bir oda önünde durdular içeriden birisi çıktı ve koridora geçin bakalım dedi, yürüdük koridora geldiğimizde sıraya dizdi arkadaşımı babasını ve beni, sonrasında karşımıza geçip camı kırmışsınız, camın parasını öderseniz abimiz şikayette bulunmayacak, Konuşun anlaşın orta yolu bulun dedi ve amirin odasından sabahki adamı çağırdılar, arkadaşımın babası orada adam ile konuşmaya başladı, sonrasında adam gelin bakalım dükkandaki cama dedi ve çıktık, dükkan önüne geldik.

saat 10:00'dan 14:00'a kadar biz yapmadık diye söyleyip durduk ama adam inanmıyor bir türlü. adam Nuh diyor peygamber demiyor. Biz yapmadık ve haberimiz yoktu, sonrasında arkadaşımın babası siz gidin dolaşın ben tek konuşayım dedi. Bizde parayı ödettiricekler galiba diye düşünüp ilk önce camcıya gittik, yaklaşık 5-6 bin TL masraf olucagını söyledi. Bir paket sigara aldık ve arkadaşım ile cafeye gidip yarım saat oturup düşündük aklimiza kamera geldi hemen çıktık ve adamın dükkanını çok net gören açıda kamera gördük allahtan kameraları çalışıyor idi içeriye girip durumu izah edip ricada bulunduk ve arabayı park ettiğimiz zamandan geldiğimiz zamana kadar izledik suçsuz olduğumuzu kanıtlayabildik. Kaydı dükkan sahibine vs gösterdik izlettik bir kaç kez izledikten sonra helal edin hakkınızı dedi, hakkım helal değil dedim sonrasında kamera kayıtlarını izleten bayi ile sohbet ettik, sakinleştik.

( Kamera olmasa haksız yere cam parası ödeyecektik. ) Sizde arabanızı park ederken iyice kontrol edin lütfen. Bizim gibi iftiraya uğramayın ( bizi kurtaran tek şey kamera oldu.

15-20₺ VERİN ÜCRETLİ OTOPARKA PARK EDİN ARABANIZI

Eve geldiğimizde saat akşam 7yi geçiyordu ama bir türlü yaşadığım o anı sindiremiyorum. Haksızlıga ugradıgımamı yanayım, karakolda yapılan muameleyemi yoksa hiç uğruna yitip giden zamanamı.